End of game- världen som lekplats för själen

bild end of game

 

Allt började med frågan: «Vad är meningen med livet?», en fråga som många har ställt men inte fått svar på.
Under tiden medan jag var upptagen med att leva, fick jag små pusselbitar som blev en bild av skapelsen, en större sanning om livet än det jag själv kunde uppleva. End of game är ett resultat av ett uppdrag jag fick från Källan, som jag väljer att kalla för Gud.
Följ med på min resa från uppväxten som religiös, omedveten människa till andlig skapande varelse. Det är dags att berätta om oss och vår Skapare, avskalad från religionens begränsande ramar.

Boken släpptes från tryckeriet april 2013. Det här är mitt svar till alla religiösa fanatiker som hävdar att Gud är deras och deras sak är Guds. Jag var kristen och döpt tills jag började tänka naturvetenskapligt. Om allt är skapat av ett och samma materia, betyder det inte på sätt och vis att vi alla är samma sak fast i olika uttryck och former? Jag och min man, som är uppvuxen i armenisk ortodox och katolsk miljö, är idag inte religiösa men vi tror på Gud, det vill säga att något skapade alltet och att det finns ett intelligent medvetande bakom det. Att det finns liv efter döden och att vårt liv på jorden bara är toppen av isberget. Idag är jag inte medlem av något kyrkligt samfund, då jag hittar Gud vart jag än ser mig omkring. Jag finner Honom eller Henne i allt, från den minsta atomen till den Kinesiska muren. Jag hoppas du vågar läsa boken, för den kastar ut djärva påståenden om hur allt hänger ihop, du och jag och universum.

När jag ändå är igång vill jag rekommendera boken ”The language of God” av Francis S. Collins. Att tro på både vetenskapen och Gud är ingen omöjlighet. Jag tror på Gud, just för att jag har förläst mig på fysik, kemi och biologi och inte trots dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: